Home > tuinhuis > Tuinhuis, Eiken, Boekelo

Tuinhuis, Eiken, Boekelo

Omschrijving

Natuurlijk is er genoeg behoefte aan het buitenleven. Zo ook een klant van ons in Boekelo waarvoor wij een compleet buitenverblijf in Eiken mochten ontwerpen en monteren. Dit type ‘Honesch’ is uitgebouwd tot een waar plaatje in een bosrijke omgeving waarbij wij de kap hebben aangepast naar een wolfs kap.
De ruimtes lijken hierdoor nog groter en kunt u optimaal gebruik maken van de sfeer van het buitenleven.

De kleuren zijn hierbij volledig uitgevoerd in de stijl van de woning zodat ook de inpandige schuur net zoals de woning een moderne en karakteristieke uitstraling heeft verkregen. Uiteraard kunt u dit type volledig naar wens laten uitvoeren in zowel materialen, kleuren en type dak.

In dit project hebben wij gebruik gemaakt van Eiken gebindten met 14,5×14,5cm staanders en zijn de wanden uitgevoerd van klassieke potdekselplanken voor een robuuste afwerking waardoor de binnenzijde (i.v.m. het regelwerk) van de schuur voorzien kon gaan worden van dampwerende folie, isolatie en sponningsplanken wandafwerking.

Ook is er een volledig Eiken vloer gemonteerd waardoor u warmte creëert en een gezellige sfeer zult beleven in het bosrijke geheel. Om het project volledig te maken heeft de klant ook middels externe partijen een keuken en kachel kunnen laten toepassen in de bouw van dit project.

Namens onze klant hebben wij al berichten ontvangen veel gebruik van het woonverblijf te maken en het ontzettend gezellig vinden. Uiteraard is Twente Wood blij met deze berichtgeving en willen wij onze klant er veel verblijfplezier mee wensen.

Specificaties

Afmeting
800 x 400 x 400 cm zonder overstek • 32 m²
Fundering
Betonpoeren 15x15x58cm, betonbanden 6x20x100cm
Isolatie
3cm PIR isolatieplaten
Wandtype - Buitenzijde
Potdeksel Eiken fijnbezaagd 25mm Klassiek
Wandtype - Binnenzijde
Ruimtes: Sponningsplank Eiken (verticaal) 18mm
Glas
Enkel
Dakbekleding
Keramische dakpannen (zwart/antraciet)
HWA
Koperen dakgoot
Vloer
Vol houten vloer Sponningsplanken Eiken 18mm

Kies de tuinhuis van uw dromen

Bekijk ook

Hout | Met plat dak, Met glazen wand | Modern
Hout | Met plat dak, Met glazen wand | Modern
Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature