Tuinhuis met overkapping

Handig én comfortabel

Een tuinhuis is meer dan een opbergruimte voor uw gereedschap, tuinmeubelen en fietsen. Door een tuinhuis met overkapping in uw achtertuin te laten plaatsen, zijn de mogelijkheden die u heeft een stuk uitgebreider. U creëert extra woon- en leefruimte waar u of uw logees het hele jaar kunnen vertoeven.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Maatwerkoplossingen bij Twente Wood

Bij Twente Wood heeft u de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment standaard tuinhuis modellen. We hebben zowel houtenkunststof als metalen tuinhuizen. Deze tuinhuizen zijn geschikt als opbergruimte, maar ook als complete verblijven waar u kunt werken of overnachten. Twente Wood biedt standaardmodellen aan, maar we zijn vooral gespecialiseerd in tuinhuizen op maat.

Overkappingen in alle soorten en maten

Een tuinhuis met overkapping is volledig op maat te realiseren. Bij een overkapping heb je de keuze uit verschillende materialen: hout, kunststof, glas of metaal. Zowel het frame als de dakplaten kun je naar eigen wens invullen. De mogelijkheden voor een overkapping zijn eindeloos. Het is mogelijk om een overkapping aan een woning vast te maken, los in de tuin te zetten of aan een tuinhuis vast te maken.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Tuinhuis?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Tuinhuis

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Tuinhuis met overkapping? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Tuinhuis. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Tuinhuis-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature