Materialen voor tuinhuizen

Verschillende materialen voor tuinhuisjes

Wanneer u een tuinhuis in uw tuin laat plaatsen, wilt u dat deze aansluit bij de rest van uw tuin. Door de vele mogelijkheden die Twente Wood biedt, is er voor ieder wat wils. Zo heeft u de keuze uit tal van materialen waaronder houtmetaal en kunststof.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk
Hout | Met plat dak, Met glazen wand | Modern
Hout | Met plat dak, Met glazen wand | Modern

Houten tuinhuizen

Hout is in Nederland het meest gebruikte materiaal bij tuinhuizen en blokhutten. Het materiaal is sterk, duurzaam en gemakkelijk te bewerken. Wanneer u kiest voor een tuinhuis van hout kun u alle kanten op. Twente Wood is gespecialiseerd in tuinhuisjes van cederdouglas of eiken.

Kunststof tuinhuizen

Een kunststof tuinhuis is onderhoudsvrij en gaat lang mee. U geniet lang en zorgeloos van een kunststof tuinhuis. Kunststof is namelijk erg sterk en bestand tegen diverse weersinvloeden. Hierdoor is dit materiaal uitermate geschikt voor de bouw van buitentoepassingen, zoals tuinhuizen.

Metalen tuinhuizen 

Wilt u uw toekomstige tuinhuis vooral gebruiken als opbergruimte? Dan is metaal het meest geschikte materiaal. Het is niet alleen duurzaam en onderhoudsvrij, maar ook nog eens enorm sterk. U tuinmeubels of fietsen staan hierdoor het gehele jaar droog en uit de wind.

 

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Tuinhuis?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Tuinhuis

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Materialen voor tuinhuizen? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Tuinhuis. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Tuinhuis-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature