Houten tuinhuizen

Creëer opslagruimte of een werkplek

Bent u op zoek naar extra opslagruimte of een plek waar u heerlijk tot rust komt? Plaats een houten tuinhuis in uw achtertuin en creëer een ruimte waar u perfect gereedschappen, tuinmeubelen of fietsen kunt opbergen. Een tuinhuis kan uiteraard ook dienen als een plek om heerlijk te ontspannen. Door hout als materiaal te gebruiken, geeft u een tuinhuis een warme en klassieke uitstraling.

Kenmerken hout

  • Sterk materiaal
  • Werkt isolerend
  • Makkelijk bewerkbaar
  • Lange levensduur
  • Warm en klassiek
Hout | Met plat dak, Met glazen wand | Modern
Hout | Met plat dak, Met glazen wand | Modern

Verschillende houtsoorten

U heeft de keuze uit vele houtsoorten wanneer u een tuinhuis laat plaatsen. Bij Twente Wood vindt u standaard tuinhuis modellen van onder meer ceder houteiken hout en douglas hout. Naast het plaatsen van een standaard tuinhuis biedt Twente Wood ook de mogelijkheid om een tuinhuis volledig op maat te laten maken. Ook bij een houten tuinhuis op maat heeft u de keuze uit de verschillende houtsoorten.

Douglas hout

De houtsoort douglas is zeer duurzaam en is door haar bewerkelijke karakter goed aan te passen aan uw unieke situatie. Gaat u voor een klassieke uitstraling of toch voor een moderne look? Met de juiste middelen is het mogelijk om douglas hout te vormen naar uw voorkeuren.

Eikenhout

Eiken is een goed te bewerken houtsoort. Hierdoor is eiken gemakkelijk aan te passen aan uw wensen. Deze houtsoort is terug te vinden in duurzaamheidsklasse 2 en gaat iets langer mee dan een douglas tuinhuis. Ook bij een tuinhuis van deze houtsoort heeft u de keuze uit vele extra toevoegingen.

Cederhout

Naast douglas en eiken hout vindt u ook tuinhuizen van cederhout in het assortiment van Twente Wood. Het hout is duurzaam en licht. In tegenstelling tot andere houtsoorten is ceder van nature beschermd tegen weersinvloeden en schimmel. Hierdoor heeft dit hout onbewerkt een langere levensduur.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Tuinhuis?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Tuinhuis

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Houten tuinhuizen? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Tuinhuis. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Tuinhuis-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature