Tuinhuis van cederhout

Cederhouten tuinhuis

Bent u op zoek naar een plek waar u gezellig met vrienden en familie kunt ontspannen? Of wilt u juist een opbergplek voor uw gereedschap, tuinmeubilair of andere spullen? Laat een tuinhuis plaatsen om de gewenste extra ruimte te creëren. Bij Twente Wood werken we met veel verschillende materialen om uw tuinhuis helemaal naar uw wens samen te stellen. Cederhout is één van deze materialen.

Kenmerken ceder

  • Relatief weerbestendig
  • Rode kleur
  • Duurzaam en sterk
  • Lange levensduur
  • Goed te bewerken
Hout | Met plat dak, Met glazen wand | Modern
Hout | Met plat dak, Met glazen wand | Modern

Ceder: duurzaam en stabiel

Ceder is een duurzaam, licht en goed te bewerken houtsoort. Hierdoor is deze houtsoort ideaal voor de bouw van tuinhuizen. De meeste houtsoorten zijn van nature minder geschikt voor het Nederlandse klimaat en moeten dan ook regelmatig worden behandeld. Ceder is daarentegen onbehandeld al goed bestand tegen schimmels en houtrot. Door het hout licht te behandelen gaat het al veel langer mee en heeft het een levensduur van 20 – 25 jaar.

Mogelijkheden bij Twente Wood

Bij Twente Wood beschikken we over standaard tuinhuizen, maar we zijn gespecialiseerd in tuinhuizen op maat. Bij maatwerkoplossingen houden we niet alleen rekening met jouw voorkeuren voor de afmeting en de dakconstructie, maar ook met de complete indeling van het tuinhuis. Wil je een tuinhuis van ceder met een overkapping? Of wil je een buitenkeuken laten plaatsen aan je cederhaaksbergen tuinhuis? Dat is allemaal mogelijk bij Twente Wood.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Tuinhuis?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Tuinhuis

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Tuinhuis van cederhout? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Tuinhuis. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Tuinhuis-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature