Tuinhuis met lessenaarsdak

Lessenaarsdak op tuinhuis

Wilt u een tuinhuis in uw achtertuin laten plaatsen? Een tuinhuis kan gebruikt worden als opbergruimte of als plek waar u heerlijk tot rust komt. Welke reden u ook heeft, bij Twente Wood zorgen we ervoor dat het tuinhuis volledig voldoet aan uw voorkeuren en wensen. Zo plaatsen we onder andere tuinhuizen met een lessenaarsdak.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Kenmerken van een lessenaarsdak

Het laten plaatsen van een tuinhuis met lessenaarsdak kent een aantal voordelen en kenmerken die je in overweging moet nemen. Een lessenaarsdak heeft net als een plat dak, één enkel dakvlak. Het verschil is dat het dakvlak bij een lessenaarsdak afloopt. Dit ziet er niet alleen modern uit, maar zorgt er ook voor dat regenwater een stuk beter wordt afgevoerd. Het lessenaarsdak van je tuinhuis loopt zoals gezegd schuin naar beneden, wat betekent dat één zijde van het tuinhuis hoger is. Deze extra ruimte kan bijvoorbeeld worden gebruikt om ramen te plaatsen voor meer natuurlijk licht in je tuinhuis.

Tuinhuizen volledig op maat

Bij Twente Wood vindt u diverse standaard tuinhuis modellen waaruit u kunt kiezen. In veel gevallen voldoet een standaard tuinhuis niet helemaal aan uw wensen. Daarom is het bij ons mogelijk om vrijwel ieder aspect van je tuinhuis volledig naar eigen voorkeuren aan te passen. Dit geldt niet alleen voor de dakconstructie, maar ook voor de extra toevoegingen en de materiaalkeuze.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Tuinhuis?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Tuinhuis

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Tuinhuis met lessenaarsdak? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Tuinhuis. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Tuinhuis-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature