Tuinhuis mogelijkheden

Een tuinhuis voor ieder doeleinde

Bent u op zoek naar een plek waar u speelgoed, gereedschap of fietsen kunt opbergen? Of wilt u een plek waar u heerlijk tot rust komt? Voor welk doeleinde u een tuinhuis wilt gebruiken, bij Twente Wood maken we hem geheel op maat.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk
Hout | Met plat dak, Met glazen wand | Modern
Hout | Met plat dak, Met glazen wand | Modern

Mogelijkheden voor het dak

De specialisten van Twente Wood kunnen werkelijk ieder aspect van uw toekomstige tuinhuis naar uw wensen aanpassen. Dit geldt ook voor de constructie van het dak. Bij Twente Wood heeft u onder meer de keuze uit een tuinhuis met een plat dakzadeldaklessenaarsdak of met een rieten dak. De combinatie dakconstructie en het type materiaal zorgt uiteindelijk voor de uitstraling van een tuinhuis. Onze medewerkers adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Mogelijkheden voor de rest van het tuinhuis

Waarvoor gaat u het tuinhuis gebruiken? Als plek om heerlijk tot rust te komen of juist als opbergruimte? Bij Twente Wood heeft u de keuze uit een heleboel mogelijkheden waarmee u uw tuinhuis compleet laat aansluiten bij uw tuin en wensen. Kies bijvoorbeeld voor een tuinhuis met keuken of met WC en douche.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Tuinhuis?
Vraag offerte aan!

Kostenplaatje tuinhuis

De mogelijkheden om een tuinhuis samen te stellen zijn zeer uitgebreid. We hebben standaardmodellen, maar ook vele soorten maatwerkoplossingen. De kosten kunnen enorm variëren, waardoor het moeilijk wordt om vooraf een goede prijsindicatie te geven. Voor een goede prijsopgave is het raadzaam om contact op te nemen met onze specialisten of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wilt u eerst nog meer inspiratie opdoen? Breng dan een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Haaksbergen, waar u verschillende tuinhuis modellen vindt.

Wilt u ook uw eigen Tuinhuis

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Tuinhuis mogelijkheden? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Tuinhuis. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Tuinhuis-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature