Tuinhuis met rieten dak

Rieten dak op tuinhuis

Tuinhuizen zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen en maten. Zo vindt u bij ons standaard houten, metalen en kunststof tuinhuizen. Wilt u een tuinhuis met een nostalgisch en luxe uitstraling? Dan is een tuinhuis met een traditioneel gedekte rieten kap een goede keuze. Mocht er tussen de standaard tuinhuizen met rieten dak geen geschikte optie zitten, dan zijn wij ook in staat om een maatwerkoplossing te ontwerpen en plaatsen.

Kenmerken tuinhuis met rieten dak

  • Stijlvolle uitstraling
  • Isolerende werking
  • Riet is te vervormen
  • Bestand tegen koud én warm weer

Maatwerkoplossingen

Twente Wood is de specialist als het om maatwerkoplossingen gaat. Vrijwel ieder aspect van een tuinhuis is volledig naar uw voorkeuren vorm te geven. Dit is ook het geval bij een (rieten) dak. Onze specialisten zijn in staat om een rieten dak iedere gewenste vorm aan te laten nemen, denk onder meer aan een rond-, kegel-, recht-, golvend of een plat dak. Ook wat betreft de afwerking heeft u diverse mogelijkheden. Wilt u een traditioneel rieten dak afgewerkt met keramische nokvorsten en een zinken of koperen kegel? Het kan allemaal bij Twente Wood. De medewerkers van Twente Wood adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Kosten tuinhuis met rieten dak

Wilt u weten hoeveel een tuinhuis met rieten dak precies kost? Voor standaardmodellen hebben we een goede indicatieprijs. De kosten van maatwerkoplossingen zijn een stuk ingewikkelder om te geven. Er spelen namelijk een heleboel factoren een rol bij het bepalen van de prijs: de afmetingen van uw tuinhuis, de extra opties, het soort materiaal, de dakconstructie en de afwerking.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Tuinhuis?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Tuinhuis

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Tuinhuis met rieten dak? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Tuinhuis. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Tuinhuis-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature