Wat kost een tuinhuis?

Het plaatsen van een tuinhuis brengt een hoop voordelen met zich mee, maar wat is het kostenplaatje? De prijs van een tuinhuis wordt door meerdere factoren bepaald. De afmetingen van het tuinhuis, de materiaalkeuze, de dakconstructie en de extra toevoegingen zijn onder meer van invloed op de prijs.

Hugo tuinhuis
Maatwerk tuinhuis Lettele1

Benieuwd naar meer tuinhuizen en prijzen? Bekijk direct al onze tuinhuis projecten.

Voordelige tuinhuizen

Bij Twente Wood is het mogelijk om uw toekomstige tuinhuis helemaal te laten aansluiten op uw wensen. Dit betekent niet dat op maat gemaakte tuinhuisjes bij ons een vermogen kosten. Door de gunstige ligging in het oosten van het land hanteren wij lagere prijzen dan bedrijven in de Randstad.

Ontdek de kosten

Het is lastig om van tevoren een prijs te geven aan een specifiek tuinhuis, omdat het bedrag van zoveel factoren afhankelijk is. Voor een prijsindicatie van tuinhuizen raden we u aan om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen.

Ontvang prijsopgave voor uw tuinhuis
Tuinhuis met overkapping en schuur
Tuinhuisje met overkapping

Bezoek onze showroom

Wilt u nog meer ideeën opdoen voordat u een tuinhuis laat plaatsen? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Haaksbergen. In deze showroom staan onze medewerkers klaar om samen met u een tuinhuis samen te stellen. Wilt u liever een afspraak aan huis? Neem dan contact met ons op en we komen bij u thuis alle mogelijkheden en het kostenplaatje te bespreken.

Bezoek onze showroom
Showroom Twente Wood