Aluminium veranda

Ontdek de mogelijkheden van aluminium veranda’s

Het frame van een veranda bestaat meestal uit aluminium of hout. Een aluminium frame biedt veel mogelijkheden, zowel voor standaard als maatwerk veranda’s. Een aluminium veranda heeft een moderne uitstraling, maar kan met de juiste toevoegingen ook een klassieke of andere look krijgen. Bij Twente Wood heeft u de keuze uit veranda’s in verschillende uitvoeringen, die u naar eigen wens kunt uitbreiden met extra opties.

Aluminium als materiaal voor veranda’s

Een veranda bestaat vrijwel nooit alleen uit aluminium. Meestal heeft een veranda een aluminium frame of aluminium profielen, met glazen of kunststof dakplaten. Aluminium profielen worden bijvoorbeeld gebruikt om het kunststof of het glas te monteren. Deze frames zijn zo gebouwd dat er eenvoudig een uitbreiding in de vorm van zijwanden kan worden geplaatst.

Maatwerk veranda aluminium

Wilt u uit de wind zitten onder uw veranda? Dan plaatsen wij een zijwand van kunststof of een glazen schuifwand. Maar ook kunststof of glazen dakplaten behoren tot de mogelijkheden in combinatie met een aluminium frame. Onder uw veranda geniet u in de zomer van uw barbecue en in de winter van de warmte van de ingebouwde open haard. Door deze barbecue of open haard in een stenen schanskorf in te bouwen, creëert u nog meer comfort en geniet u het hele jaar optimaal van uw veranda.

Kenmerken aluminium

  • Weerbestendig
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Duurzaam materiaal
  • Lange levensduur
Hout | Met plat dak | Modern
Aluminium | Met glazen dak | Modern

Aluminium uitvoeringen

U heeft veel keuzemogelijkheden met aluminium veranda’s. Bij Twente Wood hebben we een breed assortiment van aluminium veranda’s tot onze beschikking van verschillende merken. We hebben budget-uitvoeringen in ons assortiment, maar ook luxe veranda’s met alles erop en eraan. Bekijk de brochures voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze medewerkers.

Mogelijkheden veranda bespreken

Twente Wood is gespecialiseerd in maatwerk bij veranda’s. We bespreken graag de mogelijkheden voor het plaatsen van een veranda. Dit kan bij ons in de showroom in Haaksbergen. We kunnen ook bij u thuis langskomen en daar uw wensen bespreken. De wensen van de klant staan namelijk bij ons centraal en we doen er alles aan om uw droomtuin te realiseren.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Veranda?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Veranda

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Aluminium veranda? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Veranda. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Veranda-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature