Kunststof veranda

Kies voor een kunststof veranda op maat

Een veranda van kunststof wordt meestal gecombineerd met andere materiaalsoorten. Het frame van een veranda is vaak van aluminium of hout, waarna er kunststof dakplaten over het frame worden geplaatst. Twente Wood richt zich op standaardoplossingen en oplossingen op maat bij veranda’s. We informeren u graag over alle mogelijkheden bij een veranda van kunststof.

Verschil tussen glas en kunststof

Kunststof dakplaten laten net als glazen dakplaten veel licht door. Het voordeel van kunststof is dat de platen lichter en voordeliger zijn dan glas. Bij de bouw van veranda’s wordt er vooral polycarbonaat gebruikt. Polycarbonaat dakplaten zijn sterk en bestand tegen diverse weersinvloeden.

Maatwerk kunststof veranda

Kunststof wordt in een veranda vrijwel altijd gecombineerd met andere materialen, zoals aluminium of hout. Daarnaast kunt u een veranda met kunststof dakplaten extra comfort of luxe geven. Plaats bijvoorbeeld een buitenkeuken of open haard onder de veranda.

Kosten veranda kunststof

De kosten van een kunststof veranda zijn lastig van tevoren te bepalen. Omdat we ons veel richten op maatwerk, verschilt de prijs van een veranda per opdracht. We leveren ook standaardoplossingen voor veranda’s. Voor deze standaard veranda’s hebben we wel een prijsindicatie beschikbaar.

Bespreek de mogelijkheden

Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken. We bespreken graag alle mogelijkheden voor uw gewenste veranda. Dit kan bij u thuis, maar ook bij ons in de showroom. Deze uitgebreide showroom van 3000m2 bevindt zich in Haaksbergen. Hier kunt u ook eerst nog extra inspiratie opdoen.

Kenmerken kunststof

  • Eenvoudig te onderhouden
  • Licht van gewicht
  • Sterk materiaal
  • Isolerend en weerbestendig
Hout | Met plat dak | Modern
Aluminium | Met glazen dak | Modern
Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Veranda?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Veranda

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Kunststof veranda? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Veranda. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Veranda-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature