Houten veranda

Veranda van hout

Een houten veranda is een populaire overkapping in de tuin. Deze overkapping aan de woning heeft een klassieke uitstraling. Maar met de juiste accessoires en combinaties van materialen creëert u iedere gewenste sfeer. Twente Wood is gespecialiseerd in maatwerk en plaatst de veranda op basis van uw wensen. Wilt u een combinatie van materialen? Geen probleem. Wilt u een open haard of barbecue onder uw houten veranda laten plaatsen? Ook dat regelen we voor u.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Mogelijkheden met hout

U kunt veel kanten op met een houten veranda. Hout is goed bewerkbaar en in verschillende kleuren te verven. Het is ook mogelijk om hout te combineren met andere materialen, zoals glas. Veelgebruikte houtsoorten voor veranda’s zijn douglas en eiken. Dankzij onze eigen werkplaats zijn we in staat om de houten veranda van uw dromen samen te stellen.

Maatwerk veranda van hout

Bij Twente Wood staan de wensen van de klant centraal. Niets is ons te gek en we stoppen niet tot we uw droomveranda hebben gerealiseerd. De toevoegingen kunnen eenvoudig zijn, zoals het plaatsen van een glazen zijwand om uit de wind te zitten. Maar een luxe haaksbergen veranda behoort ook tot de mogelijkheden. Onder de veranda zitten op een winterse avond wordt extra comfortabel met een open haard. En dankzij een ingebouwde buitenkeuken geniet u het hele jaar door van eten in de buitenlucht.

Voordeel Twente Wood

We zijn gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte veranda’s. Het is lastig om een prijskaartje te hangen aan deze unieke veranda’s. We beschikken ook over standaardoplossingen voor haaksbergen veranda’s. Voor deze veranda’s hebben we wel een indicatieve prijslijst beschikbaar. Het grote voordeel van Twente Wood is de locatie waar we zijn gevestigd. We bevinden ons in het oosten van het land. Dankzij deze locatie zijn wij voordeliger dan bedrijven uit de Randstad.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Veranda?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Veranda

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Houten veranda? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Veranda. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Veranda-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature