Veranda look

Welke stijlen veranda’s?

Veranda’s zijn er in verschillende soorten en stijlen. Een specifieke combinatie van materialen en details geeft uw veranda een unieke en stijlvolle look. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar welke stijlen zijn populair bij veranda’s?

Verschillende stijlen

Een klassieke look is een tijdloze stijl voor gebouwen in het algemeen. Ook bij veranda’s zit je met een klassieke uitstraling vrijwel altijd goed. U kunt ook juist voor een moderne stijl kiezen. Deze stijl is het tegenovergestelde van de klassieke look. Kenmerkend zijn de strakke lijnen. Een andere stijl die stijgt in populariteit is de Amerikaanse look. Bij deze stijl denkt u onder meer aan houten veranda’s met een balustrade.

Ontdek de mogelijkheden

Een houten veranda oogt al snel klassiek, terwijl een aluminium veranda eerder een moderne uitstraling heeft. De materiaalkeuze heeft veel invloed op de uitstraling van een veranda. Daarnaast zijn ook de details van belang. Een veranda met sierlijke details krijgt eerder een klassieke look, dan een veranda met enkel strakke lijnen.

Plaats een veranda in uw gewenste stijl

Verschillende stijlen

Klassiek, modern en Amerikaans zijn stijlen die veelvuldig voorkomen. Daarnaast kun je een veranda ook een landelijke look meegeven. Deze uitstraling lijkt wel op de klassieke look. Een gekozen stijl kan naadloos aansluiten bij de rest van het huis, of juist een contrast vormen met de huidige uitstraling van uw woning.

Bezoek onze showroom

Ontdek de verschillende mogelijkheden in onze uitgebreide showroom in Haaksbergen. U vindt daar niet alleen standaard veranda’s, maar ook voorbeelden van maatwerkoplossingen. U kunt onze showroom zonder afspraak bezoeken. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen met vragen. Wilt u een veranda laten maken? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Bezoek onze showroom