Veranda look

Veranda’s zijn er in verschillende soorten en stijlen. Een specifieke combinatie van materialen en details geeft uw veranda een unieke en stijlvolle look. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar welke stijlen zijn populair bij veranda’s?

Verschillende stijlen

Een klassieke look is een tijdloze stijl voor gebouwen in het algemeen. Ook bij veranda’s zit je met een klassieke uitstraling vrijwel altijd goed. U kunt ook juist voor een moderne stijl kiezen. Deze stijl is het tegenovergestelde van de klassieke look. Kenmerkend zijn de strakke lijnen. Een andere stijl die stijgt in populariteit is de Amerikaanse look. Bij deze stijl denkt u onder meer aan houten veranda’s met een balustrade.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk
Hout | Met plat dak | Modern
Aluminium | Met glazen dak | Modern

Ontdek de mogelijkheden

Een houten veranda oogt al snel klassiek, terwijl een aluminium veranda eerder een moderne uitstraling heeft. De materiaalkeuze heeft veel invloed op de uitstraling van een veranda. Daarnaast zijn ook de details van belang. Een veranda met sierlijke details krijgt eerder een klassieke look, dan een veranda met enkel strakke lijnen.

Verschillende stijlen

Klassiek, modern en Amerikaans zijn stijlen die veelvuldig voorkomen. Daarnaast kun je een veranda ook een landelijke look meegeven. Deze uitstraling lijkt wel op de klassieke look. Een gekozen stijl kan naadloos aansluiten bij de rest van het huis, of juist een contrast vormen met de huidige uitstraling van uw woning.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Veranda?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Veranda

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Veranda look? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Veranda. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Veranda-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature