Ideale combinatie van hout en beton

Een combinatie van hout en beton is uitermate geschikt voor een schutting. De houten schuttingdelen en betonnen palen en onderplaten zorgen voor een stevige en strak afgewerkte schutting. Bij Twente Wood beschikken we over veel verschillende mogelijkheden op het gebied van hout-beton schuttingen. We leveren standaard schuttingen, maar zijn gespecialiseerd in schuttingen van hout en beton die op maat worden gemaakt.

Mogelijkheden hout beton schutting

Bij een schutting van hout en beton komen vooral de voordelen van de twee materialen naar voren. De houten tuinschermen worden op betonplaten en tussen betonnen palen geplaatst. Door de betonnen onderplaten heeft het hout geen contact met de grond, waardoor het hout niet in water of vocht staat. Dit verlengt de levensduur van het hout. Het hout zorgt daarnaast voor een natuurlijke uitstraling, terwijl het beton voor een strakke afwerking zorgt.

Houten Schuttingen met gaasdeel
Houten carport
Kenmerken hout-beton
  • Duurzaam
  • Sterke erfafscheiding
  • Robuuste uitstraling
  • Langere levensduur door combinatie hout-beton
  • Diverse soorten maten mogelijk
Houten en betonnen schutting plaatsen

Maatwerk schutting met hout en beton

Bij het plaatsen van een schutting met hout en beton heeft u de keuze uit verschillende betonsystemen. Samen met onze deskundige medewerkers stelt u de gewenste schutting in zijn geheel samen. U kiest zelf de schuttingdelen, betonpalen en onderplaten. Daarnaast is het ook mogelijk om verlichting of plantenbakken aan de schutting te laten monteren. Of een open haard in te laten bouwen voor of aan de schutting.

Bezoek onze showroom in Haaksbergen

Wilt u meer inspiratie opdoen? Kom dan naar onze uitgebreide showroom in Haaksbergen. U vindt hier ruim 300m2 met voorbeelden van schuttingen. De medewerkers van Twente Wood staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Wilt u liever een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook bij ons. Je kunt bij ons langskomen in Haaksbergen. Wilt u een maatwerk schutting laten plaatsen, maar is het niet mogelijk om langs te komen in onze showroom? Dan komen wij gewoon naar u toe om alle mogelijkheden te bespreken.