Hout Beton Schuttingen

Ideale combinatie van hout en beton

Een combinatie van hout en beton is uitermate geschikt voor een schutting. De houten schuttingdelen en betonnen palen en onderplaten zorgen voor een stevige en strak afgewerkte schutting. Bij Twente Wood beschikken we over veel verschillende mogelijkheden op het gebied van hout-beton schuttingen. We leveren standaard schuttingen, maar zijn gespecialiseerd in schuttingen van hout en beton die op maat worden gemaakt.

Kenmerken hout-beton

  • Duurzaam
  • Sterke erfafscheiding
  • Robuuste uitstraling
  • Langere levensduur door combinatie hout-beton
  • Diverse soorten maten mogelijk

Mogelijkheden hout beton schutting

Bij een schutting van hout en beton komen vooral de voordelen van de twee materialen naar voren. De houten tuinschermen worden op betonplaten en tussen betonnen palen geplaatst. Door de betonnen onderplaten heeft het hout geen contact met de grond, waardoor het hout niet in water of vocht staat. Dit verlengt de levensduur van het hout. Het hout zorgt daarnaast voor een natuurlijke uitstraling, terwijl het beton voor een strakke afwerking zorgt.

Maatwerk schutting met hout en beton

Bij het plaatsen van een schutting met hout en beton heeft u de keuze uit verschillende betonsystemen. Samen met onze deskundige medewerkers stelt u de gewenste schutting in zijn geheel samen. U kiest zelf de schuttingdelen, betonpalen en onderplaten. Daarnaast is het ook mogelijk om verlichting of plantenbakken aan de schutting te laten monteren. Of een open haard in te laten bouwen voor of aan de schutting.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Schutting?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Schutting

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Hout Beton Schuttingen? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Schutting. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Schutting-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature