Milieuvriendelijke en duurzame schutting

Het gebruik van composiet is een milieuvriendelijke en duurzame manier om een schutting te plaatsen. Composiet heeft nog meer voordelen. Een schutting van composiet biedt namelijk veel mogelijkheden: het is in veel kleuren en maten beschikbaar en is te combineren met andere materialen.

 

Omdat composiet nog steeds hout en hars bevat, werkt dit materiaal net zo als dat hout werkt. Doordat wij in Nederland vaak te maken hebben met regen, afgewisseld door zonnige dagen, kunnen er ook snel vlekken ontstaan op composiet. De kleurechtheid is daarom niet te waarborgen. Mede hierom raden wij het niet aan om met composiet te werken.

Kenmerken composiet
  • Zeer kleurvast
  • Sterk en duurzaam
  • 100% recyclebaar
  • Onderhoudsvrij
  • Weerbestendig
Schuttingdelen van composiet
  • Tuinschermen
  • Losse planken
  • Tuindeuren

Mogelijkheden composieten schutting

Composiet bestaat zelf al uit twee verschillende materialen: hout en kunststof. Een schutting van composiet is geschikt om in combinatie met andere materialen te gebruiken, bijvoorbeeld met een frame van aluminium. Bij een composieten schutting heeft u de keuze uit verschillende kleuren. Daarnaast zijn er extra toevoegingen mogelijk, zoals verlichting of plantenbakken. U kunt hier gaan voor de simpele varianten of juist een luxe of unieke uitstraling realiseren.

Maatwerk schutting van composiet

Twente Wood is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen. Voor de standaard schutting van composiet hebben we een prijsindicatie gemaakt. Dit is lastiger voor de composiet schuttingen die op maat worden gemaakt. De prijs van maatwerkoplossingen verschilt namelijk per opdracht. Bij ons zijn schuttingen voordeliger dan bij bedrijven die zich in de Randstad bevinden. We zijn zelf gesitueerd in het oosten van het land, waar de productieprijzen aanzienlijk lager liggen.

Plaats een schutting van composiet
Showroom Twente Wood

Ontdek meer mogelijkheden

Zet alle mogelijkheden voor uw toekomstige schutting op een rijtje. Breng een bezoek aan onze uitgebreide showroom en showtuin in Haaksbergen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak bespreken we alle mogelijkheden met betrekking tot uw toekomstige schutting van composiet.

Bezoek onze showroom