Composiet en aluminium schutting

Modern en duurzaam

Wilt u een schutting laten plaatsen en bent u op zoek naar een moderne uitstraling? Dan is een schutting van composiet en aluminium een goede optie. Deze materiaalsoorten zijn allebei erg duurzaam. Een schutting van deze materialen is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook onderhoudsarm.

Kenmerken aluminium

  • Weerbestendig
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaam materiaal
  • Lange levensduur

Combinatie aluminium en composiet

Er zijn verschillende mogelijkheden met een schutting van composiet en aluminium. U heeft de keuze uit tuinschermen of losse schuttingplanken van composiet. Deze schuttingdelen of –planken van composiet combineert u bijvoorbeeld met aluminium staanders voor een moderne, strakke uitstraling. Bij Twente Wood kunnen we aluminium profielen of aluminium staanders met composiet planken of schermen combineren. Om de moderne uitstraling in uw hele tuin door te trekken, kiest u ook voor een veranda of blokhut van aluminium.

Maatwerk schutting van composiet en aluminium

Bij Twente Wood leveren we zowel standaardoplossingen als schuttingen op maat. We richten ons vooral op de maatwerk schuttingen, waarbij we er alles aan doen om de wensen van de klant te realiseren. Wilt u een schutting van composiet en aluminium, maar heeft u daarnaast ook nog andere wensen? Wij bespreken alle mogelijkheden graag met u.

Kenmerken composiet

  • Weerbestendig
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaam materiaal
  • Zeer kleurvast

 

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Schutting?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Schutting

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Composiet en aluminium schutting? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Schutting. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Schutting-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature