Terrasoverkapping mogelijkheden

Terrasoverkapping geheel op maat maken

Zit u graag in uw tuin en geniet u het liefste het hele jaar door van het buitenleven? Een terrasoverkapping maakt dit mogelijk door de ideale overgang tussen uw woning en de tuin te vormen. Door een overkapping te plaatsen, haalt u het buitengevoel naar binnen en tegelijkertijd wordt uw leefruimte deels naar buiten verplaatst. U heeft bij Twente Wood de keuze uit vele mogelijkheden en materialen om uw overkapping geheel op maat te laten maken.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Overkapping met verlichting

De juiste verlichting geeft een terrasoverkapping de gewenste uitstraling. U kunt onder meer kiezen voor LED-verlichting of RVS-buitenverlichting. Het is mogelijk om spots in te bouwen, maar u kunt ook staande lampen of hanglampen laten monteren.

Terrasoverkapping met haard

Een open haard is een luxe en comfortabele toevoeging onder uw terrasoverkapping. Dankzij de open haard is het mogelijk om ook in de wintermaanden warm en droog buiten te zitten.

Soorten dakbedekking

U heeft bij ons de keuze uit verschillende materialen voor het bouwen van de terrasoverkapping. Daarnaast zijn er ook verschillende dakbedekkingen mogelijk. Laat een glazen dak monteren. Een doek is een andere vorm van dakbedekking, net als zonwering. Deze beide vormen zorgen ervoor dat u onder uw terrasoverkapping ook in de schaduw zit op hete zomerdagen.

 

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Terrasoverkapping?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Terrasoverkapping

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Terrasoverkapping mogelijkheden? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Terrasoverkapping. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Terrasoverkapping-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature