Terrasoverkapping materialen

Materiaalsoorten voor terrasoverkapping

U heeft de keuze uit verschillende materialen wanneer u een terrasoverkapping wilt plaatsen. Bij Twente Wood hebben we standaard overkappingen van deze materialen in ons assortiment, maar we zijn gespecialiseerd in unieke terrasoverkappingen. Plaats een overkapping van aluminium of hout en kies vervolgens uit kunststof of glazen dakplaten.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Soort materiaal

Het frame van een terrasoverkapping wordt meestal gemaakt van aluminium of hout. De dakbedekking bestaat vervolgens uit kunststof of glas. Kunststof dakplaten worden voornamelijk van polycarbonaat gemaakt, maar zijn ook in andere soorten beschikbaar. Ook de eventuele zijwanden van een terrasoverkapping zijn in meerdere materialen te verkrijgen. Door de materialen te combineren, creëert u iedere gewenste uitstraling.

Hout

Kunststof

Aluminium

Maatwerk met de materialen

Het is mogelijk om bij Twente Wood een standaard terrasoverkapping te bestellen. U heeft dan de keuze uit standaard haaksbergen of aluminium frames en bestaande kunststof of glazen dakplaten. Maar we zijn vooral gespecialiseerd in maatwerk overkappingen. We beschikken over een eigen werkplaats, waar we veel terrasoverkappingen zelf kunnen produceren.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Terrasoverkapping?
Vraag offerte aan!

Wat kost een veranda?

De kosten van een veranda worden bepaald door meerdere factoren. De materiaalkeuze, de afmetingen van de veranda en de extra toevoegingen zijn van invloed op de prijs. Twente Wood heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, maar is tegelijkertijd in staat om voordelige veranda’s te plaatsen.

Prijsindicatie veranda

De kosten van een veranda worden zoals hierboven al is aangegeven door meerdere factoren bepaald. Het is hierdoor niet mogelijk om van tevoren de prijs van een veranda te bepalen. Bent u benieuwd naar het kostenplaatje van een bepaalde veranda? Vraag dan gratis en vrijblijvend een veranda-offerte aan en ontvang een prijsopgave.

Maatwerk veranda prijzen

We beschikken over onze eigen werkplaats in Haaksbergen. Door deze werkplaats kunnen wij op een voordelige wijze veranda’s realiseren. Veel van onze veranda’s maken we eigenhandig en volledig naar uw wensen. Daarnaast zorgt onze locatie ook voor een lagere prijs. We zijn gesitueerd in het oosten van het land. Hier liggen de prijzen lager dan in de Randstad, wat voor u als klant ook weer voordeliger is.

Ontdek onze showroom

Wilt u eerst nog wat meer inspiratie opdoen? Breng dan een bezoek aan onze showroom en showtuin in Haaksbergen of bekijk de catalogus. In deze showroom staan onze deskundige medewerkers klaar om uw vragen te beantwoorden. Door een afspraak te maken, kunnen we u zo goed mogelijk helpen. We bespreken dan niet alleen alle mogelijkheden, maar schetsen ook een kostenplaatje voor u.

Wilt u ook uw eigen Terrasoverkapping

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Terrasoverkapping materialen? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Terrasoverkapping. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Terrasoverkapping-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature