Houten veranda

Veranda van hout

Een houten veranda is een populaire overkapping in de tuin. Deze overkapping aan de woning heeft een klassieke uitstraling. Maar met de juiste accessoires en combinaties van materialen creëert u iedere gewenste sfeer. Twente Wood is gespecialiseerd in maatwerk en plaatst de veranda op basis van uw wensen. Wilt u een combinatie van materialen? Geen probleem. Wilt u een open haard of barbecue onder uw houten veranda laten plaatsen? Ook dat regelen we voor u.

Douglas hout

Hillhout Douglas veranda Excellent
Meer over douglas hout

Eiken hout

Tuinhuis
Meer over eiken hout

Mogelijkheden met hout

U kunt veel kanten op met een houten veranda. Hout is goed bewerkbaar en in verschillende kleuren te verven. Het is ook mogelijk om hout te combineren met andere materialen, zoals glas. Veelgebruikte houtsoorten voor veranda’s zijn douglas en eiken. Dankzij onze eigen werkplaats zijn we in staat om de houten veranda van uw dromen samen te stellen.

Ga voor een houten veranda

Maatwerk veranda van hout

Bij Twente Wood staan de wensen van de klant centraal. Niets is ons te gek en we stoppen niet tot we uw droomveranda hebben gerealiseerd. De toevoegingen kunnen eenvoudig zijn, zoals het plaatsen van een glazen zijwand om uit de wind te zitten. Maar een luxe houten veranda behoort ook tot de mogelijkheden. Onder de veranda zitten op een winterse avond wordt extra comfortabel met een open haard. En dankzij een ingebouwde buitenkeuken geniet u het hele jaar door van eten in de buitenlucht.

Voordeel Twente Wood

We zijn gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte veranda’s. Het is lastig om een prijskaartje te hangen aan deze unieke veranda’s. We beschikken ook over standaardoplossingen voor houten veranda’s. Voor deze veranda’s hebben we wel een indicatieve prijslijst beschikbaar. Het grote voordeel van Twente Wood is de locatie waar we zijn gevestigd. We bevinden ons in het oosten van het land. Dankzij deze locatie zijn wij voordeliger dan bedrijven uit de Randstad.

Veranda met plat dak
Douglas overkapping
Glasschuifwandsysteem
Blokhut met overkapping hout dakpannen

Gratis veranda-offerte aanvragen

Vraag bij ons gratis en vrijblijvend een offerte aan voor een houten veranda. Tijdens een vrijblijvende afspraak bespreken we graag alle mogelijkheden met u. Door al uw wensen op papier te zetten, zijn wij in staat om uw gewenste veranda voor u te realiseren. Wij beschikken daarnaast over een showroom van 3000m2 in Haaksbergen. Hier vindt u standaardoplossingen en op maat gemaakte veranda’s. Kom vooral eens langs om nog meer inspiratie op te doen en alle mogelijkheden te bespreken met onze deskundige medewerkers.