Eiken veranda

Tijdloze uitstraling met eikenhout

Houten veranda’s zijn populair in de Nederlandse tuinen. Eén van de meest gebruikte houtsoorten voor veranda’s is eikenhout. Eiken heeft een tijdloze uitstraling en is eenvoudig in het onderhoud. Dit zijn natuurlijk ideale kenmerken voor een overkapping in uw achtertuin. Bij Twente Wood zijn we gespecialiseerd in maatwerk veranda’s. In onze eigen werkplaats maken we de houten veranda’s geheel op maat, zodat ze aan alle wensen van de klanten voldoen.

Makkelijk vorm te geven

Eikenhout is een ideaal materiaal om te bewerken. Niet alleen is hout prima te verven, het is ook nog eens eenvoudig te onderhouden. Eiken is een sterke, duurzame houtsoort en gaat dus lang mee. Vanwege de tijdloze uitstraling is eiken goed te combineren met andere materialen, zoals glas.

Kenmerken eikenhout

  • Eenvoudig in onderhoud
  • Duurzaam materiaal
  • Robuust en sterk
  • Kwalitatief goede houtsoort

Eikenhouten veranda op maat

We hechten veel waarde aan de wensen van de klant. Heeft u een specifieke veranda voor ogen? Dan stoppen wij niet voordat we deze veranda hebben gerealiseerd. Bij een eikenhouten veranda heeft u veel opties wat betreft de vormgeving en inrichting. Zo kunt u deze veranda combineren met een glazen dak of glazen zijwanden. Wilt u de zijwanden in de zomer openen? Dan zijn schuifwanden een betere optie. U vergroot het comfort onder de veranda nog meer door een buitenkeuken te plaatsen. Een open haard zorgt ervoor dat u ook in de winter warm in de buitenlucht kunt zitten.

Prijsindicatie van eikenhouten veranda

Voor maatwerk veranda’s kunnen we lastig een prijs noemen. De kosten verschillen namelijk per opdracht. Wilt u de kosten weten van een unieke veranda, dan raden we u aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen. We beschikken wel over een prijsindicatie van de standaard veranda’s.

Gratis offerte aanvragen

Een eiken veranda kunt u volledig naar uw eigen wensen laten plaatsen en inrichten. Wilt u eerst nog wat inspiratie opdoen? We beschikken over een grote showroom in Haaksbergen, waar we u graag ontvangen om alle mogelijkheden te bespreken. Hier hebben we standaard veranda’s staan, maar ook maatwerk veranda’s. Lukt het niet om naar ons toe te komen? Dan komen we gewoon naar u toe. Wilt u de mogelijkheden bespreken voor het plaatsen van een veranda? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan bij Twente Wood.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk
Hout | Met plat dak | Modern
Aluminium | Met glazen dak | Modern
Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Veranda?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Veranda

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Eiken veranda? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Veranda. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Veranda-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature