Tuinhuis met veranda

Veranda aan tuinhuis

Wilt u het tuinhuis vooral gebruiken als opbergruimte voor tuinmeubelen, gereedschap, fietsen en andere zaken? Of zoekt u juist een plek om heerlijk tot rust te komen? Voor meer woon- of opbergruimte is een tuinhuis met veranda een ideale optie. In het tuinhuis creëert u een woongedeelte of opbergruimte, terwijl u onder uw veranda het hele jaar door geniet van de buitenlucht.

Maatwerkoplossingen bij Twente Wood

Bij Twente Wood kunt u terecht voor allerlei soorten en maten tuinhuizen met veranda’s. Mocht het niet lukken om uw droom tuinhuis te vinden in de standaard oplossingen, dan is het altijd nog mogelijk om voor maatwerk te kiezen. Ieder aspect van uw tuinhuis is volledig aan te passen naar uw voorkeuren. Op basis van uw wensen en tuin ontwerpen en bouwen we het geschikte tuinhuis met veranda.

Tuinhuis met veranda

Materialen tuinhuis met veranda

Voor het plaatsen van een tuinhuis met veranda kunnen er verschillende materialen worden gebruikt. U heeft onder meer de keuze uit diverse houtsoorten, maar ook uit kunststof of metaal. Het is mogelijk om het tuinhuis en de veranda van dezelfde materiaalsoorten te maken. U kunt echter ook gaan voor een contrasterend effect en twee verschillende materialen kiezen.

Hoe vul je de ruimte onder de veranda in?

Wordt de ruimte onder de veranda een gezellige plek met een loungeset om lekker tot rust te komen? Of plaatst u een buitenkeuken, zodat u heerlijke gerechten kunt bereiden? Bij Twente Wood verzorgen we ook graag de inrichting van je terras, of het om een buitenkeuken gaat of om het tuinmeubilair.

Ga voor een tuinhuis met veranda
Showroom Twente Wood

Ontdek meer mogelijkheden

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden met betrekking tot een tuinhuis met veranda? Bezoek dan onze uitgebreide showroom in Haaksbergen, waar onze deskundige medewerkers voor u klaar staan. Of neem direct contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken.

Bezoek onze showroom