Tuinhuis met plat dak

Strakke, moderne uitstraling

Een tuinhuis kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Wilt u de extra ruimte gebruiken om uw tuinmeubilair, fietsen en gereedschap op te bergen? Of zoekt u een plek waar u kunt werken of een hobby kunt uitoefenen? Om welke reden u ook een tuinhuis wilt laten plaatsen, bij Twente Wood denken we graag met u mee om het tuinhuisje volledig aan uw wensen te laten voldoen. Eén van de populairste tuinhuizen op dit moment is een variant met een plat dak. Een tuinhuis met een plat dak zorgt voor een moderne uitstraling die goed past bij veel Nederlandse tuinen.

Maatwerkoplossingen van Twente Wood

Naast de standaardoplossingen die je in ons assortiment tuinhuizen vindt, is het ook mogelijk om een tuinhuis volledig op maat te laten maken. Bij Twente Wood beschikken we over een tal van mogelijkheden. Zo bent u vrij om te kiezen uit een zeer gevarieerd aanbod materialen, constructies, indelingen en afwerkingen. Bij een maatwerkoplossing kiest u bijvoorbeeld voor een tuinhuis met plat dak en een luifel. Of voor een tuinhuis met plat dak en een buitenkeuken.

Kosten maatwerkoplossing

We beschikken bij Twente Wood over onze eigen werkplaats, waardoor we veel onderdelen zelf produceren. Door onze ligging in het oosten van het land, zijn de productiekosten laag in vergelijking met bedrijven in de Randstad. Wilt u meer weten over de exacte kosten, dan raden we u aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Waarom Twente Wood?
  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk
Kies voor een tuinhuis met plat dak
Showroom Twente Wood

Ontdek meer mogelijkheden

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden met betrekking tot een tuinhuisje met een plat dak? Bezoek onze uitgebreide showroom in Haaksbergen, waar onze deskundige medewerkers voor u klaar staan. Of neem direct contact op met onze experts om een vrijblijvende afspraak te maken.

Bezoek onze showroom