Tuinhuis met lessenaarsdak

Lessenaarsdak op tuinhuis

Wilt u een tuinhuis in uw achtertuin laten plaatsen? Een tuinhuis kan gebruikt worden als opbergruimte of als plek waar u heerlijk tot rust komt. Welke reden u ook heeft, bij Twente Wood zorgen we ervoor dat het tuinhuis volledig voldoet aan uw voorkeuren en wensen. Zo plaatsen we onder andere tuinhuizen met een lessenaarsdak.

Tuinhuis met lessenaarsdak

Kenmerken van een lessenaarsdak

Het laten plaatsen van een tuinhuis met lessenaarsdak kent een aantal voordelen en kenmerken die je in overweging moet nemen. Een lessenaarsdak heeft net als een plat dak, één enkel dakvlak. Het verschil is dat het dakvlak bij een lessenaarsdak afloopt. Dit ziet er niet alleen modern uit, maar zorgt er ook voor dat regenwater een stuk beter wordt afgevoerd. Het lessenaarsdak van je tuinhuis loopt zoals gezegd schuin naar beneden, wat betekent dat één zijde van het tuinhuis hoger is. Deze extra ruimte kan bijvoorbeeld worden gebruikt om ramen te plaatsen voor meer natuurlijk licht in je tuinhuis.

Tuinhuizen volledig op maat

Bij Twente Wood vindt u diverse standaard tuinhuis modellen waaruit u kunt kiezen. In veel gevallen voldoet een standaard tuinhuis niet helemaal aan uw wensen. Daarom is het bij ons mogelijk om vrijwel ieder aspect van je tuinhuis volledig naar eigen voorkeuren aan te passen. Dit geldt niet alleen voor de dakconstructie, maar ook voor de extra toevoegingen en de materiaalkeuze.

Ga voor een tuinhuis met lessenaarsdak

Ontdek meer mogelijkheden

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor een tuinhuis met lessenaarsdak? Bezoek onze showroom in Haaksbergen, waar onze deskundige medewerkers voor u klaar staan. Weet u al precies welk type tuinhuis u wilt laten plaatsen? Voor een vrijblijvend gesprek met een kostenplaatje kunt u het beste de vrijblijvende offerte opvragen.