Creëer opslagruimte of een werkplek

Bent u op zoek naar extra opslagruimte of een plek waar u heerlijk tot rust komt? Plaats een houten tuinhuis in uw achtertuin en creëer een ruimte waar u perfect gereedschappen, tuinmeubelen of fietsen kunt opbergen. Een tuinhuis kan uiteraard ook dienen als een plek om heerlijk te ontspannen. Door hout als materiaal te gebruiken, geeft u een tuinhuis een warme en klassieke uitstraling.

Verschillende houtsoorten

U heeft de keuze uit vele houtsoorten wanneer u een tuinhuis laat plaatsen. Bij Twente Wood vindt u standaard tuinhuis modellen van onder meer ceder hout, eiken hout en douglas hout. Naast het plaatsen van een standaard tuinhuis biedt Twente Wood ook de mogelijkheid om een tuinhuis volledig op maat te laten maken. Ook bij een houten tuinhuis op maat heeft u de keuze uit de verschillende houtsoorten.

Kenmerken hout
  • Sterk materiaal
  • Werkt isolerend
  • Makkelijk bewerkbaar
  • Lange levensduur
  • Warm en klassiek

Douglas hout

De houtsoort douglas is zeer duurzaam en is door haar bewerkelijke karakter goed aan te passen aan uw unieke situatie. Gaat u voor een klassieke uitstraling of toch voor een moderne look? Met de juiste middelen is het mogelijk om douglas hout te vormen naar uw voorkeuren.

Bekijk hier douglas tuinhuizen
Douglas tuinhuis hout
Eiken tuinhuis

Eikenhout

Eiken is een goed te bewerken houtsoort. Hierdoor is eiken gemakkelijk aan te passen aan uw wensen. Deze houtsoort is terug te vinden in duurzaamheidsklasse 2 en gaat iets langer mee dan een douglas tuinhuis. Ook bij een tuinhuis van deze houtsoort heeft u de keuze uit vele extra toevoegingen.

Bekijk eiken tuinhuizen

Cederhout

Naast douglas en eiken hout vindt u ook tuinhuizen van cederhout in het assortiment van Twente Wood. Het hout is duurzaam en licht. In tegenstelling tot andere houtsoorten is ceder van nature beschermd tegen weersinvloeden en schimmel. Hierdoor heeft dit hout onbewerkt een langere levensduur.

Tekst op de knop
Cedarhouten tuinhuis
Ontvang prijsopgave van houten tuinhuis

Mogelijkheden bespreken

Wilt u meer informatie ontvangen over de verschillende houtsoorten of inspiratie opdoen voor u tuinhuis? Kom dan langs in onze uitgebreide showroom en showtuin in Haaksbergen. Wilt u een tuinhuis laten plaatsen en de exacte mogelijkheden bespreken? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.