Schutting mogelijkheden

De vele mogelijkheden van een schutting

Het plaatsen van een schutting dient vooral als erfafscheiding. Toch biedt een schutting ook vele andere mogelijkheden. Bij Twente Wood leveren we standaard schuttingen, maar we zijn gespecialiseerd in unieke en maatwerk schuttingen.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Schutting met open haard

Een open haard is een comfortabele en luxe toevoeging in een tuin. Het is mogelijk om een open haard of barbecue te plaatsen aan een schutting. Maar u kunt een open haard ook inbouwen in de schutting. Dit kan bij een stenen schutting, die gemaakt is van een schanskorf. Door de open haard in te bouwen, krijgt u tuin een luxe uitstraling. Het inbouwen van een open haard is echter ook mogelijk bij andere materialen schuttingen.

Schutting met tuinhuis

Een tuinhuis dient vaak als opbergruimte van (tuin)spullen. U kunt een tuinhuis midden in een tuin plaatsen, maar ook vastmaken aan een schutting. Door de schutting en het tuinhuis van hetzelfde materiaal te maken, vormen de twee losse onderdelen één geheel.

Schutting met overkapping

In plaats van een tuinhuis is het ook een optie om een overkapping bij de schutting te plaatsen. Een overkapping zorgt ervoor dat u het hele jaar door buiten kunt zitten. Een overkapping aan een schutting is te combineren met een open haard, waardoor u het hele jaar warm èn droog buiten kunt doorbrengen.

Schutting met plantenbak

Een plantenbak lijkt vooral een praktische toevoeging aan een tuin te zijn. Maar een plantenbak creëert ook een bepaalde uitstraling. Bevestig een plantenbak aan een schutting. Schuttingdelen zijn ook af te wisselen met gazen hekwerken of trellisschermen, waar klimplanten tegenaan groeien. Ook is het mogelijk om plantenbakken van schanskorven te maken of plantenbakken van hout aan de schutting te monteren.

Schutting met verlichting

Goede verlichting geeft een tuin een sfeervolle uitstraling. Bij Twente Wood denken we mee over de beste verlichting voor uw tuin. Het kan hier gaan om wandlampen of om tuinspots. Door richtbare tuinspots te gebruiken, creëer je verschillende lichtinvallen in uw tuin.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Schutting?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Schutting

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Schutting mogelijkheden? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Schutting. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Schutting-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature