Blokhut Nieuwegein

Blokhut in omgeving Nieuwegein?

Een ideale plek om tuinspullen in op te bergen of fietsen in te stallen. Werken, relaxen; in een blokhut zijn de mogelijkheden oneindig. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten blokhutten van verschillende materialen. Denk hierbij aan hout kunststof, metaal of aluminium.

Naast de standaardmodellen bieden wij ook de mogelijkheid – in samenspraak met u – om op maat gemaakte blokhutten te ontwerpen en te realiseren. In onze eigen werkplaats.

Welke blokhut u ook kiest, bij Twente Wood zorgen we ervoor dat deze aan al uw voorkeuren voldoet.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk
Hout | Met plat dak, Met glazen wand | Modern
Hout | Met plat dak, Met glazen wand | Modern

Materialen voor blokhutten in Nieuwegein

Een blokhut biedt verschillende mogelijkheden qua materialen. Hout is een van de meestvoorkomende materialen bij de bouw van blokhutten. Ook kunststof, metaal en aluminium worden als materiaal gebruikt bij de plaatsing van blokhutten. Dus? Op zoek naar leverancier van blokhutten in Nieuwegein of omgeving? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Mogelijkheden blokhut

Bij Twente Wood vindt u niet alleen diverse standaard blokhutten, maar we zijn ook in staat om maatwerkoplossingen te ontwerpen en realiseren. Met een locatie in de omgeving van Nieuwegein (Haaksbergen), kunnen onze medewerkers u van goed advies voorzien. Van het type materiaal tot de indeling van de blokhut, vrijwel alles is aan te passen naar uw voorkeuren. Kies bijvoorbeeld voor een blokhut met garage, een blokhut met terras of een blokhut met een buitenkeuken.

Bezoek onze showroom in Haaksbergen

Wilt u advies op maat van onze blokhutspecialisten? Dat kan! In onze vestiging in Haaksbergen kunnen wij samen met u de verschillende mogelijkheden doorspreken. Weet u al welk type blokhut u wilt laten plaatsen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontvang een prijsopgave

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Tuinhuis?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Tuinhuis

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Blokhut Nieuwegein? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Tuinhuis. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Tuinhuis-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature