Een leuke zithoek aan uw blokhut

U kunt om verschillende redenen een blokhut plaatsen. Een blokhut kan bijvoorbeeld fungeren als opberghok of als woonruimte. Het is ook mogelijk om de blokhut nog een extra functie te geven, bijvoorbeeld door een terras te plaatsen aan de blokhut.

Verschillende soorten terrassen mogelijk

De meeste blokhutten worden standaard zonder terrasgedeelte uitgevoerd. Mocht u toch een terras bij uw blokhut willen plaatsen, dan is dit op meerdere manieren mogelijk. U kunt gaan voor een terras onder een overkapping, veranda of luifel. Maar het terras hoeft niet per se overdekt te worden gerealiseerd. Er zijn daarnaast verschillende materialen mogelijk voor het terras: terrasklinkers, kasseien, polybeton, houten vlonders en siergrind.

Veranda showroom
Hillhout Douglas veranda Excellent

Extra opties om het terras compleet te maken

U heeft natuurlijk ook nog de keuze uit meerdere toevoegingen. Het is mogelijk om verlichting rondom het terras te plaatsen of het terras decoratief aan te kleden. Denk bij deze aankleding aan beplanting, sierhekwerk of een open haard. Door een buitenkeuken te plaatsen op het terras of aan de blokhut, geniet u met mooi weer van een heerlijke maaltijd in de buitenlucht.

Kosten blokhut met terras

Het is op voorhand lastig om een goede prijsindicatie te geven van een maatwerk blokhut met terras. We hebben echter wel een prijsindicatie beschikbaar van de standaardoplossingen. Wilt u de prijs weten van een op maat gemaakte blokhut? Dan raden we u aan om contact op te nemen en een vrijblijvende afspraak te maken.

Creëer opbergruimte én een terras!

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer informatie ontvangen over de verschillende mogelijkheden of onze beschikbare blokhutten een keer van dichtbij bekijken? Bezoek onze showroom in Haaksbergen om de blokhutten te bekijken en direct in contact te komen met een van onze medewerkers.