Geniet onder een klassieke veranda

Een klassieke veranda is sfeervol en geeft de tuin een warme uitstraling. De uitstraling van een klassieke veranda is afkomstig uit de jaren dertig van de vorige eeuw. Deze klassieke look kun je bij Twente Wood compleet maken door verschillende extra mogelijkheden toe te voegen, zoals een houten balustrade of een ouderwetse open haard. We zijn bij Twente Wood namelijk niet alleen gespecialiseerd in standaardoplossingen, maar leveren ook veranda’s die volgens uw specifieke wensen zijn gemaakt. We beschikken over onze eigen werkplaats en kunnen hierdoor uw gewenste veranda nog beter vormgeven.

Klassieke kenmerken

Eén van de meest belangrijke kenmerken van een klassieke veranda is toch wel het gebruikte materiaal. De originele klassieke veranda bestaat namelijk uit hout. Natuurlijk kunt u tegenwoordig ook de klassieke look creëren door hout in combinatie met andere materialen te gebruiken.

Een klassieke look kun je herkennen aan:
  • Robuuste houten balken
  • Traditionele verbindingen
  • Gedetailleerd bewerkt hout
  • Harmonie in stijl
Veranda showroom
Hillhout Douglas veranda Excellent

Maatwerk voor klassieke veranda’s

Twente Wood beschikt over standaardoplossingen voor een klassieke veranda. Maar we bieden ook maatwerkoplossingen voor veranda’s in een klassieke stijl. Je maakt de klassieke look compleet door een houten balustrade toe te voegen, een houten vloer te leggen of een lichtstraat te plaatsen. Daarnaast creëer je een luxe klassieke veranda door een open haard of buitenkeuken in te laten bouwen.

Plaats uw klassieke droomveranda

Bekijk klassieke veranda’s

U vindt meer inspiratie voor klassieke veranda’s in onze uitgebreide showroom in Haaksbergen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Daarnaast is het ook mogelijk om op afspraak bij ons langs te komen. Tijdens deze afspraak kunt u alle mogelijkheden en wensen bespreken met betrekking tot uw veranda. Wilt u een afspraak maken en een prijsopgave ontvangen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.