Glazen veranda

Wilt u een veranda met veel licht creëren?

Een glazen veranda zorgt voor veel lichtinval. Met een glazen veranda geniet u dagelijks en het hele jaar door van het natuurlijke licht. Bij Twente Wood leveren we standaardoplossingen, maar we zijn ook gespecialiseerd in op maat gemaakte veranda’s. We beschikken over onze eigen werkplaats, waardoor we veranda’s compleet naar de wensen van de klant kunnen vormgeven.

Mogelijkheden glazen veranda

Een veranda van glas geeft een ruimtelijk gevoel; u geniet de hele dag van het natuurlijke licht. Met een glazen veranda haalt u de tuin nog meer naar binnen. Een veranda bestaat nooit alleen uit glas, maar het frame is gemaakt van hout of aluminium. U kunt vervolgens kiezen voor glazen dakplaten en glazen wanden of schuifwanden. De extra toevoegingen aan een veranda creëren meer comfort, zoals een buitenkeuken of open haard. Maar het is ook mogelijk om verlichting of verwarming onder de veranda te monteren.

Glasschuifwanden veranda
Glasschuifwandsysteem

Kosten glazen veranda

We zijn gespecialiseerd in veranda’s die op maat zijn gemaakt. Het is lastig om een prijs te noemen voor deze unieke veranda’s. Voor een prijsindicatie raden we u aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen. We beschikken ook over standaardoplossingen voor houten veranda’s. Voor deze veranda’s kunnen we wel een indicatie van prijzen geven.

Ontvang prijsopgave van glazen veranda

Mogelijkheden bespreken

Wilt u een glazen veranda laten plaatsen, maar nog meer inspiratie opdoen? Kom dan langs bij onze showroom in Haaksbergen. U vindt hier vele voorbeelden van glazen veranda’s en ontdekt wat er allemaal mogelijk is. U kunt de showroom zonder afspraak bezoeken. Wilt u zeker weten dat er een medewerker voor u klaar staat? Maak dan wel een vrijblijvende afspraak. Door al uw wensen te bespreken, zijn wij in staat om uw droomveranda te realiseren.