Unieke combinatie: schutting met tuinhuis

Een schutting is een uitstekende manier om uw tuin af te scheiden van uw buren of de openbare ruimte. Door een tuinhuis aan uw schutting te monteren, creëert u tegelijkertijd opbergruimte in uw tuin. Bij Twente Wood zijn we onder meer gespecialiseerd in maatwerkoplossingen van schuttingen en tuinhuizen. Het is bij ons dus ook mogelijk om een unieke combinatie van deze twee tuinonderdelen te laten plaatsen. Door de twee elementen qua materialen op elkaar aan te laten sluiten, creëert u één totaalplaatje.

Mogelijkheden schutting met tuinhuis

Er zijn vele mogelijkheden om een schutting te laten plaatsen of om een tuinhuis te realiseren. De combinatie van deze twee onderdelen biedt nog veel meer mogelijkheden. Er zijn verschillende soorten tuinhuizen beschikbaar. Meer informatie over alle mogelijkheden met betrekking tot tuinhuizen hebben we voor u op een rijtje gezet. Er zijn namelijk veel extra toevoegingen mogelijk bij tuinhuizen waardoor u meer luxe of comfort krijgt. Door een tuinhuis met een overkapping te plaatsen aan een schutting, creëert u bijvoorbeeld opbergruimte èn een plek om overdekt te zitten.

Prijsindicatie

We leveren standaard schuttingen en tuinhuisjes, maar zijn gespecialiseerd in unieke oplossingen. Voor de maatwerkoplossingen is het lastig om een prijs te noemen. De kosten verschillen hier namelijk per opdracht. Het is wel mogelijk om een prijsindicatie te noemen van standaard schuttingen met een standaard tuinhuis.

Ga voor schutting inclusief tuinhuis
Showroom Twente Wood

Showroom in Haaksbergen bezoeken

Kom eens langs in onze uitgebreide showroom en showtuin in Haaksbergen. Deze showroom toont veel mogelijkheden voor schuttingen met tuinhuisjes. Onze deskundige medewerkers staan hier voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u van tevoren een afspraak maakt, kunnen zij u nog beter helpen. Tijdens deze afspraak is het ook mogelijk om uw toekomstige schutting met tuinhuis samen te stellen. Wilt u een prijsopgave ontvangen voor een schutting met tuinhuis? Vraag dan direct een offerte aan.

Bezoek onze showroom