Speeltuigen van de beste kwaliteit

Wilt u een plek creëren in uw achtertuin waar uw kinderen veilig kunnen spelen? Bij Twente Wood vindt u een zeer uitgebreid assortiment speeltuigen: speeltorens, klimrekken, schommels, speelhuisjes en zandbakken en nog veel meer. Alle speeltuigen zijn gemaakt van duurzaam hout en voorzien van een FSC-keurmerk.

Kies en combineer

Wilt u alleen een schommel in uw achtertuin of direct een heel speelparadijs laten plaatsen? De mogelijkheden bij Twente Wood zijn eindeloos, u combineert namelijk moeiteloos de verschillende speeltuigen met elkaar. Kies bijvoorbeeld een speeltoestel met schommel, een speeltoestel met glijbaan of ga voor een combinatie van beiden.

Houten speeltoestellen
speeltoestellen

Veiligheid en duurzaamheid boven alles

Veiligheid en duurzaamheid staan bij Twente Wood hoog in het vaandel. Alle speeltoestellen en speeltuigen die we afleveren, zijn dan ook voorzien van diverse keurmerken die deze waarden waarborgen. Onze speeltoestellen bevatten het CE-keurmerk, wat betekent dat ze voldoen aan de Europese veiligheidsrichtlijnen.

Kostenindicatie speeltoestellen

Omdat er een hoop verschillende combinaties mogelijk zijn bij het samenstellen van houten speeltuigen, is het lastig om een eenduidige prijsindicatie te kunnen geven. Neem voor meer informatie een kijkje op onze speciale prijzenpagina of vraag een gratis offerte aan.

Plaats speeltuigen in uw achtertuin