Speeltuigen

Speeltuigen van de beste kwaliteit

Wilt u een plek creëren in uw achtertuin waar uw kinderen veilig kunnen spelen? Bij Twente Wood vindt u een zeer uitgebreid assortiment speeltuigen: speeltorens, klimrekken, schommelsspeelhuisjes en zandbakken en nog veel meer. Alle speeltuigen zijn gemaakt van duurzaam hout en voorzien van een FSC-keurmerk.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Kies en combineer

Wilt u alleen een schommel in uw achtertuin of direct een heel speelparadijs laten plaatsen? De mogelijkheden bij Twente Wood zijn eindeloos, u combineert namelijk moeiteloos de verschillende speeltuigen met elkaar. Kies bijvoorbeeld een speeltoestel met schommel, een speeltoestel met glijbaan of ga voor een combinatie van beiden.

Veiligheid en duurzaamheid boven alles

Veiligheid en duurzaamheid staan bij Twente Wood hoog in het vaandel. Alle speeltoestellen en speeltuigen die we afleveren, zijn dan ook voorzien van diverse keurmerken die deze waarden waarborgen. Onze speeltoestellen bevatten het CE-keurmerk, wat betekent dat ze voldoen aan de Europese veiligheidsrichtlijnen.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Speeltoestellen?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Speeltoestellen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Speeltuigen? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Speeltoestellen. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Speeltoestellen-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature