Veilig schommelen in uw eigen tuin

Geef uw kinderen de mogelijkheid om leuk en veilig buiten te spelen en plaats een schommel in uw achtertuin. Bij Twente Wood bent u aan het juiste adres voor speeltoestellen met schommels of voor losse schommels.

Schommels in alle soorten en maten

De meeste speeltoestellen in ons assortiment hebben de capaciteit om twee schommelhaken te dragen. Bij Twente Wood heeft u een uitgebreide keuze aan schommelmodellen, zoals bijvoorbeeld een vogelnest schommel, een lintschommel, een babyschommel, een meegroeischommel, een autobandschommel en een vogelnestschommel. Om de schommels te bevestigen aan het frame kunt u ronde of vierkante schommelhaken gebruiken.

Veiligheid boven alles

Een ongeluk zit in een klein hoekje. De schommels die u in het assortiment van Twente Wood vindt, zijn daarom allemaal voorzien van een CE-keurmerk. Dit betekent dat de toestellen voldoen aan de Europese richtlijnen. Bij ons vindt u ook speciale rubberen tegels die ervoor zorgen dat een kind niet op de harde tegels landt bij een val.

Speeltoestel met schommel
Speeltoestel met schommel

Kostenindicatie schommels

Bij Twente Wood zijn er veel mogelijkheden voor het samenstellen van een speeltoestel of een schommel. Het is lastig om een goede prijsindicatie te geven, omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn. We raden u aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen wanneer u een maatwerk schommel wilt laten plaatsen.

Vogelvrij én veilig schommelen