Schommel in je achtertuin

Veilig schommelen in uw eigen tuin

Geef uw kinderen de mogelijkheid om leuk en veilig buiten te spelen en plaats een schommel in uw achtertuin. Bij Twente Wood bent u aan het juiste adres voor speeltoestellen met schommels of voor losse schommels.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Schommels in alle soorten en maten

De meeste speeltoestellen in ons assortiment hebben de capaciteit om twee schommelhaken te dragen. Bij Twente Wood heeft u een uitgebreide keuze aan schommelmodellen, zoals bijvoorbeeld een vogelnest schommel, een lintschommel, een babyschommel, een meegroeischommel, een autobandschommel en een vogelnestschommel. Om de schommels te bevestigen aan het frame kunt u ronde of vierkante schommelhaken gebruiken.

Veiligheid boven alles

Een ongeluk zit in een klein hoekje. De schommels die u in het assortiment van Twente Wood vindt, zijn daarom allemaal voorzien van een CE-keurmerk. Dit betekent dat de toestellen voldoen aan de Europese richtlijnen. Bij ons vindt u ook speciale rubberen tegels die ervoor zorgen dat een kind niet op de harde tegels landt bij een val.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Speeltoestellen?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Speeltoestellen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Schommel in je achtertuin? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Speeltoestellen. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Speeltoestellen-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature