Creëer sfeer met plantenbakken

Een plantenbak lijkt vooral een praktische toevoeging te zijn aan een tuin, maar zorgt ook voor een sfeervolle uitstraling. U heeft de keuze uit veel verschillende plantenbakken. Bij Twente Wood denken we graag met u mee: welke plantenbakken passen het beste bij uw toekomstige schutting? Vraag gratis en vrijblijvend een afspraak aan om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Keuzemogelijkheden

Een plantenbak is beschikbaar in verschillende soorten, maten en materialen. Er zijn verschillende vormen en verschillende maten leverbaar. Daarnaast wordt een plantenbak gemaakt van bijvoorbeeld beton, hout, staal of steen. Maar een plantenbak kan ook bestaan uit andere materialen of een combinatie van materialen.

Mogelijkheden schutting met plantenbak

Wilt u meer groen in je tuin? Plantenbakken bieden verschillende mogelijkheden om meer groen terug te laten komen in uw tuin. Bevestig plantenbakken aan uw schutting of plaats een trellisscherm in uw schutting. Klimplanten groeien aan dit scherm en zorgen zo voor een groen schuttingdeel. Het is ook mogelijk om stenen schuttingdelen af te wisselen met rasters vol klimplanten. Zo krijg je een luxe tuinafscheiding. Je kunt natuurlijk ook gaan voor de grote plantenbakken voor een schutting. Of voor plantenbakken die gemaakt zijn van schanskorven. Deze plantenbakken hebben een robuuste, maar sfeervolle uitstraling.

Maatwerk

Bij Twente Wood zijn we gespecialiseerd in unieke schuttingen en maatwerkoplossingen. De mogelijkheden met betrekking tot plantenbakken zijn eindeloos en kunnen we hier niet allemaal bespreken. Tijdens een afspraak bespreken onze deskundige medewerkers graag alle mogelijkheden met u.

Sfeervolle schutting met plantenbakken
Showroom Twente Wood

Bekijk schuttingen met plantenbakken

Wilt u meer inspiratie opdoen met betrekking tot schuttingen en plantenbakken? Kom dan eens langs in onze schutting showroom van 300m2 in Haaksbergen. Onze medewerkers staan daar klaar om al uw vragen te beantwoorden. Maakt u liever een afspraak? Dat kan natuurlijk ook bij ons. Tijdens een afspraak bespreken we alle mogelijkheden om zo de gewenste schutting met plantenbakken samen te stellen.

Bezoek onze showroom