Zandbak in de tuin

Creëer de mooiste zandkastelen

Bent u op zoek naar een zandbak voor je kinderen? Een zandbak is onmisbaar in een kindvriendelijke achtertuin. Kinderen hebben in een zandbak de mogelijkheid om de meest bijzondere en creatieve bouwwerken te maken. Zoek u een zandbak van hout of juist van composiet? Naast de materiaalkeuze heeft u bij ons ook de keuze uit een aantal verschillende vormen, afmetingen en accessoires. Zo geeft u de zandbak geheel naar uw wensen vorm.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Duurzaam houten zandbakken

Alle houten zandbakken in het assortiment van Twente Wood zijn voorzien van een FSC-keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat voor iedere gekapte boom een nieuwe boom wordt geplant. Het hout wordt dus op een milieuvriendelijke manier vervaardigd.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Speeltoestellen?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Speeltoestellen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Zandbak in de tuin? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Speeltoestellen. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Speeltoestellen-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature