Speelhuisjes in uw tuin

Een creatieve speelomgeving voor uw kind

Wilt u kind dolgraag een eigen speelhuis waar hij alleen of met vriendjes in kan spelen? De speelhuisjes van Twente Wood worden gekenmerkt door hun realistische details en zorgvuldige afwerking. De houten speelhuisjes zijn veilig en hebben een lange levensduur.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Mogelijkheden speelhuisje Twente Wood

Speelhuisjes zijn er in alle soorten en maten. Het is zelfs mogelijk om de speelhuisjes geheel op maat te laten maken. Bij Twente Wood denken we graag met u mee om het meest geschikte speelhuis samen te stellen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een luifel of terras aan u speelhuisje te maken. En in sommige gevallen kunt u zelfs kiezen voor een speelhuis met extra verdieping. Vraag één van onze medewerkers naar alle mogelijkheden.

Veiligheid boven alles

Een speelhuisje kan er nog zo mooi uitzien, maar uiteindelijk telt er één ding: de veiligheid van uw kinderen. Alle speelhuisjes die we afleveren, zijn naadloos afgewerkt en bovendien voorzien van een speciaal CE-keurmerk. De speelhuisjes voldoen aan alle Europese veiligheidsvoorschriften.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Speeltoestellen?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Speeltoestellen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Speelhuisjes in uw tuin? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Speeltoestellen. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Speeltoestellen-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature