Blokhut met keuken

Lekker kokkerellen in uw achtertuin

Een blokhut is meer dan een plek waar uw spullen, gereedschappen en fietsen op kunt bergen. Met de juiste inrichting wordt een blokhut een plek waar u heerlijk tot rust komt na een lange dag werken. Bij Twente Wood zorgen we ervoor dat de blokhut die u kiest, volledig voldoet aan uw voorkeuren. Zo bieden we de mogelijkheid om een volledige keuken te plaatsen. We realiseren uw gewenste keuken, of het nu gaat om een complete buitenkeuken of een BBQ op gas.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Maatwerkoplossingen Twente Wood

Niet alleen de keuken is volledig op maat te maken, maar dit geldt ook voor de rest van de blokhut. U heeft de keuze uit verschillende materialen, dakconstructies en afwerkingen. Alle aspecten van de blokhut zijn volledig naar uw eigen voorkeur aan te passen.

Ontdek meer mogelijkheden

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden die we bieden? Bezoek onze uitgebreide showrooms, waar onze deskundige medewerkers voor u klaar staan. Of neem direct contact op met onze experts om een vrijblijvende afspraak te maken.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen ?
Vraag offerte aan!

Kosten blokhut met keuken

U heeft veel keuzemogelijkheden bij het samenstellen van een blokhut met keuken. Om deze reden is het voor ons moeilijk om een goede indicatie te geven van de totale kosten van het project. We adviseren u dan ook om een vrijblijvende afspraak te maken, zodat wij op basis van uw wensen een realistisch kostenplaatje kunnen maken.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature