Tuinhout voor de doe-het-zelver

Bij Twente Wood leveren we standaardoplossingen en op maat gemaakte oplossingen voor in uw tuin. Blokhutten, tuinhuizen, schuttingen, veranda’s of overkappingen: we maken het allemaal. Naast het plaatsen van deze tuinonderdelen hebben we echter ook een breed aanbod van tuinhout voor de doe-het-zelver.

Houtsoorten

Ons uitgebreide assortiment tuinhout bestaat uit verschillende houtsoorten, waaronder grenen, hardhout en geïmpregneerd hout. Van deze houtsoorten zijn er verschillende tuinhout artikelen beschikbaar.

Houten planken voor de tuin

We hebben verschillende soorten tuinplanken, waaronder schuttingplanken van hardhout of grenen tuinplanken voor blokhutten of tuinhuizen. Tuinplanken zijn geschikt voor diverse doeleinden. Rabatdelen zijn planken die u in elkaar kunt schuiven, waardoor er geen ruimte is tussen de planken. Bij Twente Wood hebben we ook schaaldelen in ons assortiment. Dit zijn boomstamplanken; ze volgen het natuurlijke verloop van de boom.

Houten balken voor de tuin

Balken worden in veel gevallen gebruikt als constructiehout. Met behulp van tuinbalken van verschillende houtsoorten kunt u onder meer zelf schuttingen, tuinhuizen of pergola’s maken.

Tuinpalen en rondhout

Tuinpalen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en houtsoorten. U kunt met behulp van (behandelde of onbehandelde) tuinpalen een schutting of pergola plaatsen. Rondhout kan worden gebruikt om speeltoestellen, omheiningen of pergola’s te maken in de tuin. U kunt een tuinafscheiding aanleggen door rolborders aan de ronde palen te bevestigen.

Kosten tuinhout

De kosten zijn afhankelijk van het soort tuinhout dat u kiest. Tuinpalen hebben een andere prijs dan tuinplanken. Ook de gebruikte houtsoort is van invloed op de prijs. Voor meer informatie over de prijs van tuinhout kunt u de catalogus bekijken.

Ontdek veel meer mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos met het tuinhout van Twente Wood. U kunt een tuinhuis of blokhut maken in uw achtertuin, maar ook het plaatsen van een schutting behoort tot de mogelijkheden. Het tuinhout is ook te gebruiken voor kleinere doeleinden, zoals dierenverblijven of tuinmeubelen. Daarnaast hebben we bij Twente Wood nog veel meer tuinhout artikelen in ons assortiment.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature