Doe-het-zelf met hardhout

Wilt u zelf in de tuin aan de slag met een schutting, blokhut of overkapping? Dan bent u bij Twente Wood aan het goede adres. We hebben een breed aanbod aan tuinhout, waaronder vele soorten hardhout. U kunt veel kanten op met hardhout, want dit hout is goed bestand tegen verschillende weersinvloeden. Gebruikt u hardhout voor tuinmeubelen? Dan raden we u aan om altijd een beschermingsproduct aan te brengen.

Gebruik hardhout in de tuin

Hardhout heeft in principe een levensduur van circa 25 jaar. Er zijn verschillende producten beschikbaar om verouderd hardhout, wat vaak een grijze waas krijgt, weer van een natuurlijke kleur te voorzien. U kunt hardhout in de tuin gebruiken voor veel verschillende doeleinden. Twente Wood heeft een uitgebreid assortiment van hardhouten producten. Hardhout is bijvoorbeeld uitermate geschikt om blokhutten, schuttingen, overkappingen of tuinhuisjes mee te maken.

Tuin artikelen van hardhout

  • Hardhout palen
  • Hardhout planken
  • Hardhouten vlonderplanken en tegels
  • Hardhouten tuinschermen
  • Hardhouten tuinhekken

Hardhout meubilair en zandbakken

Hardhout leent zich uitstekend als materiaal voor tuinmeubilair, speeltoestellen of tuinkasten. U kunt bij Twente Wood hardhouten tuinmeubels aanschaffen, maar het is ook mogelijk om deze zelf te maken. Denk hierbij aan een tuinstoel, schommelstoel of tuinbank. Daarnaast is hardhout ook te gebruiken als materiaal voor zandbakken en picknicktafels.

Hardhouten producten verven en beschermen

In ons assortiment beschikken we ook over verschillende verfproducten, die u kunt gebruiken om het hardhout te beschermen en in de gewenste kleur te verven. Bent u benieuwd hoe u hout het beste kunt behandelen? Kijk dan hier voor het stappenplan.

 

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature