Twente Wood Productie

Twente Wood staat al jaren bekend om haar maatwerk. We leveren niet alleen een grote verscheidenheid aan producten van verschillende leveranciers, maar hebben een eigen productie-afdeling waarmee we al uw maatwerk / wensen kunnen realiseren.

Wij produceren onder andere: Houten overkappingen, buitenverblijven en veranda’s, schuttingschermen en –poorten, plantenbakken en diverse accessoires voor in en rond het huis. Hiervoor gebruiken wij hoofdzakelijk A-kwaliteit douglas- en eikenhout. Uiteraard kunnen wij ook diverse andere houtsoorten voor u verwerken.

werkplaats-stellingen
Productie werkplaats

Werknemers

Twente Wood produceert, levert én monteert uw product!
De verkoopadviseurs van Twente Wood staan klaar om u informatie te verschaffen, al uw specifieke wensen te bespreken of samen met u een vrijblijvende offerte op te stellen. U kunt met al uw vragen en wensen terecht bij onze verkoopmedewerkers, zij heten u van harte welkom in onze (gedeeltelijk) overdekte showroom.

Wilt u uw product laten monteren?

De vakkundige monteurs van Twente Wood staan voor u klaar! Door onze jarenlange ervaring bent u zeker van een vakkundige en correcte montage van uw product. De monteurs zijn bij alle processen van uw product betrokken. Zo komen ze bij veranda’s, buitenverblijven en overkappingen meestal eerst de situatie bij u inmeten, waarna ze uw product al dan niet produceren en uiteindelijk bij u monteren. Kwaliteit, vakkundigheid en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom krijgt u op alle producten die door ons zijn gemonteerd maar liefst 10 jaar garantie!

Is het niet nodig dat wij het product monteren, dan kan u ook altijd alleen gebruik maken van onze bezorgdienst!

Op zoek naar maatwerk producten?