Prijzen veranda

Wat kost een veranda?

De kosten van een veranda worden bepaald door meerdere factoren. De materiaalkeuze, de afmetingen van de veranda en de extra toevoegingen zijn van invloed op de prijs. Twente Wood heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, maar is tegelijkertijd in staat om voordelige veranda’s te plaatsen.

veranda Basic Borne
veranda climalux Hengelo

Benieuwd naar meer projecten en prijzen? Bekijk direct al onze veranda projecten.

Prijsindicatie veranda

De kosten van een veranda worden zoals hierboven al is aangegeven door meerdere factoren bepaald. Het is hierdoor niet mogelijk om van tevoren de prijs van een veranda te bepalen. Bent u benieuwd naar het kostenplaatje van een bepaalde veranda? Vraag dan gratis en vrijblijvend een veranda-offerte aan en ontvang een prijsopgave.

Realiseer de veranda van uw dromen

Maatwerk veranda prijzen

We beschikken over onze eigen werkplaats in Haaksbergen. Door deze werkplaats kunnen wij op een voordelige wijze veranda’s realiseren. Veel van onze veranda’s maken we eigenhandig en volledig naar uw wensen. Daarnaast zorgt onze locatie ook voor een lagere prijs. We zijn gesitueerd in het oosten van het land. Hier liggen de prijzen lager dan in de Randstad, wat voor u als klant ook weer voordeliger is.

Ontdek onze showroom

Wilt u eerst nog wat meer inspiratie opdoen? Breng dan een bezoek aan onze showroom en showtuin in Haaksbergen of bekijk de catalogus. In deze showroom staan onze deskundige medewerkers klaar om uw vragen te beantwoorden. Door een afspraak te maken, kunnen we u zo goed mogelijk helpen. We bespreken dan niet alleen alle mogelijkheden, maar schetsen ook een kostenplaatje voor u.

Bezoek onze showroom Catalogus
Moderne veranda
Aluminium Veranda
Aluminium veranda met korting
Glasschuifwanden