Veranda mogelijkheden

Creëer een comfortabele of luxe veranda

Wilt u het hele jaar door genieten van het buitenleven, zelf als het regent of sneeuwt? Met een veranda is dit mogelijk. Een veranda vormt een mooie overgang tussen uw woning en de tuin, waarmee het buitengevoel naar binnen wordt gehaald. Bij Twente Wood vindt u vrijwel alle soorten veranda’s. We bieden namelijk naast standaardoplossingen ook oplossingen op maat aan.

Veranda met keuken

Eén van de tuintrends is de buitenkeuken. U kunt heerlijk kokkerellen in een buitenkeuken onder uw veranda. Bij Twente Wood heeft u de keuze uit een hoop verschillende opties. Van het plaatsen van een gasfornuis tot het installeren van een volledig op maat gemaakt keukenblok.

Bekijk veranda's met keuken
Buitenkeuken
Veranda met haard Hengelo

Veranda met open haard

Wilt u een gezellige zithoek creëren in uw tuin waar u het hele jaar met vrienden en familie kunt zitten? Dat is mogelijk bij een veranda met open haard. Zelfs in de wintermaanden kunt u dan lekker ontspannen en tot rust komen in uw tuin.

Bekijk veranda's met haard

Verschillende dakconstructies

Ook op het gebied van dakconstructies zijn er een hoop mogelijkheden. Wilt u een veranda met plat dak of een veranda met zadeldak? Het is allemaal mogelijk bij Twente Wood.

Laat uw droomveranda plaatsen
Blokhut met overkapping hout dakpannen
Aluminium Veranda
Buitenverblijf Casa houten
Metalen veranda met glas

Ontdek meer mogelijkheden

Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden die we aanbieden? Bezoek onze showroom in Haaksbergen of neem direct contact op met onze medewerkers voor een vrijblijvende afspraak.