Veranda met zadeldak

Ga voor een veranda met zadeldak

Een veranda laten plaatsen aan uw woning, buitenverblijf of tuinhuis kan een klassieke of moderne uitstraling geven aan uw tuin. U kunt het hele jaar in de tuin zitten, ongeacht het weer. Eén van de mogelijkheden waaruit u kunt kiezen is een veranda met zadeldak. Dit is een type dak dat aan beide kanten naar beneden afloopt. Een andere benaming voor een zadeldak is ook wel een puntdak.

Veranda met zadeldak laten plaatsen

Mogelijkheden veranda met zadeldak

Bij Twente Wood vindt u veranda’s in alle soorten en maten. Een zadeldak geeft een veranda een klassieke uitstraling, maar er zijn ook praktische redenen om voor een zadeldak te kiezen. Zo wordt regenwater beter afgevoerd en voorkomt u eventuele verstoppingen. We adviseren u graag over alle mogelijkheden om het regenwater op een goede manier af te laten voeren. Een zadeldak kan bestaan uit verschillende materialen. U kunt kiezen uit kunststof dakplaten of dakbedekking van glas. De frames waarop de dakbedekking rust, zijn doorgaans gemaakt van hout of aluminium.

Tuinhuis met zadeldak
Tuinhuis met carport

Bekijk veranda’s met zadeldak

De mogelijkheden om een veranda te laten plaatsen zijn eindeloos. Bij een veranda met zadeldak kan de dakbekleding onder meer van kunststof of glas gemaakt zijn. Om een goed beeld te krijgen van alle mogelijkheden raden we u aan onze showroom en showtuin in Haaksbergen te bezoeken. Weet u al precies welk type veranda u wilt hebben? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan om een afspraak te maken of een prijsopgave te ontvangen.