Veranda met plat dak

Strakke uitstraling van veranda met plat dak

Wilt u vaker genieten van het buitenleven in uw eigen tuin? Met een veranda geniet u niet alleen op zonnige dagen van uw tuin, maar ook als het regent of sneeuwt. Bij Twente Wood heeft u de keuze uit tal van mogelijkheden qua dakbedekking. Een plat dak is hier één van de opties. Een andere mogelijkheid is een zadeldak (puntdak).

Waarom een veranda met plat dak?

Een veranda met een plat dak heeft een eenvoudige constructie vergeleken met een zadeldak. Een plat dak geeft de veranda een strakke uitstraling. Daarnaast is het mogelijk om een lichtstraat of lichtkoepel te plaatsen in een plat dak.

Veranda met plat dak
Brammelo overkapping

Maatwerkoplossingen

Twente Wood is door haar eigen werkplaats en vakkundige professionals in staat om naast standaard veranda’s ook maatwerkoplossingen aan te bieden. Aan de hand van jouw wensen ontwerpen we een veranda die perfect bij uw situatie past. We realiseren platte daken van verschillende materialen. U kunt hierbij denken aan kunststof dakplaten, maar ook een glazen dak behoort tot de mogelijkheden.

Veranda met plat dak laten plaatsen

Bezoek onze showroom

Twente Wood beschikt over een grote showroom en showtuin van 3000m2 in Haaksbergen. Weet u al precies wat u wilt hebben? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende offerte aan. In een gesprek met onze deskundige medewerkers worden alle mogelijkheden en wensen besproken.