Veranda met open haard

Gezelligheid en comfort bij de open haard

Dankzij een veranda kunt u het hele jaar overdekt buiten zitten. Maar wat als de temperatuur flink daalt? Door te kiezen voor een veranda met open haard is het zelfs mogelijk om op kille en koude dagen te genieten van de buitenlucht. Met vrienden en familie voor de open haard zitten, is gezellig en maakt het buitenleven echt compleet.

Verschillende soorten open haarden

Er zijn veel verschillende manieren om een veranda met open haard vorm te geven. Enkele voorbeelden zijn een schanskorf, tuinhaard-barbecue, hoekhaard, blokhaard of vuurschaal. Een houtkachel voor de veranda is ook mogelijk. Bij Twente Wood denken we met u mee om de veranda zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de rest van uw tuin en het interieur van de woning. Maak een vrijblijvende afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.

Kies voor een veranda met open haard

Opslagmogelijkheden hout

Wanneer u een open haard plaatst, heeft u ook een plek nodig om het hout veilig op te bergen. Twente Wood biedt meerdere oplossingen voor zogeheten houtstapelaars en opslagmogelijkheden. Het is mogelijk om de opslagmogelijkheid te verwerken in het meubelstuk van de open haard, maar we zijn uiteraard ook in staat om een extra opbergplek te creëren voor het hout.

Terrasoverkapping met haard
Heater en sfeer

Maatwerk open haard

Iedere tuin is weer anders en vergt in veel gevallen een maatwerkoplossing. Twente Wood beschikt over een eigen werkplaats, waarin vrijwel alle aspecten van uw toekomstige veranda met open haard op maat gemaakt worden. We denken van ontwerp tot de plaatsing van de veranda met u mee.

Bezoek onze showroom

Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor een veranda met open haard? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers of bezoek onze showroom in Haaksbergen waar u meer dan 3000m2 aan tuindecoratie vindt. Ook in onze showroom staan onze medewerkers klaar om uw vragen te beantwoorden.

Bezoek onze showroom