Ontdek de beste materialen voor een veranda

Een veranda kan gemaakt worden van verschillende materialen. Er zijn materialen die geschikt zijn voor het frame van een veranda of voor de dakbedekking. De materialen zijn onderling goed te combineren, waardoor u de gewenste uitstraling kunt creëren. We hebben standaard veranda’s beschikbaar van de verschillende materiaalsoorten, maar richten ons vooral op maatwerk. Dankzij een eigen werkplaats kunnen we de veranda’s volledig naar uw wensen vormgeven.

Materiaal van frame en dak

Het frame van een veranda bestaat in vrijwel alle gevallen uit hout of aluminium. Deze frames zijn beschikbaar in verschillende soorten, kleuren en afmetingen. De dakplaten worden vervolgens gemaakt van kunststof of glas. Kunststof dakplaten worden voornamelijk van polycarbonaat gemaakt, maar zijn wel in andere soorten beschikbaar. Wanneer u kiest voor zijwanden bij je veranda, heeft u de keuze uit de verschillende soorten materialen: zowel glas, aluminium, hout als kunststof zijn hierbij mogelijk.

Hoofdmateriaal frame veranda
  • Hout
  • Aluminium
Hoofdmateriaal dakbedekking
  • Kunststof
  • Glas
Ontvang prijsopgave voor droomveranda

Combineer de materialen

De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer u een veranda wilt samenstellen. Alleen qua materialen heeft u al de keuze uit verschillende combinaties. Zo combineert u een douglas frame met kunststof dakplaten. Of u gaat voor een aluminium frame met glazen dakbedekking en zijwanden. We beschikken over een eigen werkplaats, waar we veel veranda’s zelf kunnen realiseren. We ontwerpen de veranda van uw dromen en realiseren deze in uw tuin.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u meer inspiratie opdoen voor uw droomveranda? Kom dan langs in onze showroom in Haaksbergen. Hier vindt u voorbeelden van veranda’s en ontdekt u de verschillende mogelijkheden. Onze deskundige medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een veranda-offerte aan.