Een strakke, moderne uitstraling

In Nederland ziet u veel moderne veranda’s. Een moderne veranda is te herkennen aan haar strakke lijnen. Het is mogelijk om een moderne veranda te plaatsen bij een modern huis, maar u kunt ook voor het contrast kiezen door een moderne veranda aan een klassieke woning te plaatsen. Bij moderne veranda’s wordt vooral gebruik gemaakt van metaal en kunststof en eenvoud staat centraal.

Maatwerk voor moderne veranda’s

Bij Twente Wood beschikken we zowel over standaard veranda’s als oplossingen op maat. In beide gevallen is het mogelijk om voor een veranda met een moderne stijl te kiezen. De materiaalkeuze valt meestal op aluminium, maar een combinatie van materialen is ook mogelijk. Een voorbeeld hiervan is een strak aluminium frame met glazen dakplaten of een kunststof dak. Bij een moderne overkapping is het mogelijk om wat extra luxe of comfort te creëren. Dit doet u door een open haard in te bouwen of een keuken te plaatsen. .

Ga voor een strakke en moderne veranda
Moderne veranda
Hillhout Douglas veranda Excellent

Bekijk moderne veranda’s

Meer inspiratie voor moderne veranda’s vindt u in onze uitgebreide showroom van 3000m2 in Haaksbergen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is ook mogelijk om op afspraak bij ons langs te komen. Tijdens deze afspraak bespreken we alle mogelijkheden met betrekking tot uw gewenste veranda. Wilt u een prijsopgave ontvangen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.